Sparanghel la cuptor cu parmezan este o rețetă rapidă și perfectă pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus. Rețeta de sparanghel la cuptor cu parmezan este săracă în calorii, o porție având doar 271 kcal, și este gata în doar 35 de minute.
Sparanghel cu parmezan la cuptor
Ingrediente sparanghel cu parmezan la cuptor:
600 g vârfuri de sparanghel
400 g cartofi tăiați cuburi
400 g roșii cherry
10 g usturoi, tăiat felii
7 g ulei de măsline
50 g parmezan ras
după gust sare, piper și ierburi aromatice
Mod de preparare:
Așezați legumele cu cartofii și usturoiul pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt.
Stropiți-le cu ulei de măsline și presărați parmezanul deasupra. Condimentați după gust cu piper, ierburi și puțină sare.
Sfat: Nu folosiți prea multă sare, deoarece brânza Parmezan este și ea sărată.
Apoi, coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius cu ventilație pentru aproximativ 30 de minute.
Poftă bună!
Foto: 123rf.com