Suma exorbitantă pentru care Brigitte Pastramă își vinde vila din Pipera. „Mă costă întreținerea ei 3000-3300 de lei în fiecare lună”

acum 2 luni 21

Chiar dacă a ales să se stabilească în Dubai, Brigitte Pastramă încă deține imobile în România. Printre acestea se numără o vilă cu trei etaje, dotată cu cinci dormitoare, o cameră tehnică ce include o bucătărie de serviciu, patru băi, o piscină exterioară, două garaje și un jacuzzi.

După ce s-a convins că acest imobil nu îi generează profit, ci doar îi consumă resurse financiare, Brigitte Pastramă a hotărât că a venit momentul să-l vândă.

Această proprietate, situată în zona Pipe...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/suma-exorbitanta-pentru-care-brigitte-pastrama-isi-vinde-vila-din-pipera-ma-costa-intretinerea-ei-30003300-de-lei-in-fiecare-luna_66a36309a84c727cd110fb92

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.