Supa de sfeclă, deliciul la îndemână, ieftin și sănătos. 3 rețete de care nu te vei mai putea despărți
acum 5 luni
13
Sfecla roșie este o sursă importantă de nutrienți necesari funcționării optime a organismului. Această legumă viu colorată este bogată în vitamina C, fibre, potasiu și mangan. Conține, de asemenea, vitamina B folat, care ajută la reducerea riscului de malformații congenitale, și betalaină, un fitonutrient care conferă nuanța superbă de roșu-violet. În plus, are un conținut redus de calorii, așadar este ideală și pentru persoanele care sunt la dietă.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.