Tânără de 19 ani, găsită carbonizată într-un cuptor de pâine. Trupul a fost descoperit de mama sa

acum 6 ore 3
Cum s-a întâmplat totul

Gursimran Kaur, care lucra într-un magazin cunoscut din Halifax alături de mama sa de peste doi ani, a fost dată dispărută sâmbătă seara. Mama ei, îngrijorată de lipsa răspunsurilor la apelurile telefonice, a început să o caute în magazin. Inițial, colegii au presupus că tânăra era ocupată cu un client, însă mama a devenit alarmată când un alt angajat a observat scurgeri ciudate în zona cuptorului de panificație. Când ușa cuptorului a fost deschisă, mama a descoperit

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/extern/tanara-de-19-ani-gasita-carbonizata-intrun-cuptor-de-paine-trupul-a-fost-descoperit-de-mama-sa_671bff66327fbc7c956b02d3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.