Tartă cu brânză și caise din compot. O rețetă care se prepară repede și este pe gustul tuturor
acum 3 ore
1
Această tartă cu brânză și caise din compot este minunată servită atât caldă, cât și rece. Când este proaspăt scoasă din cuptor, umplutura este ușor tremurândă și extrem de cremoasă. După câteva ore la frigider, devine mai fermă, dar păstrează finețea specifică deserturilor delicate pe bază de brânză. Descoperă mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pas cu pas.
Pentru aluatul fraged:
250 g făină125 g unt rece50 g zahăr pudră1 gălbenuș de ou2 linguri de smântână1 praf de sare.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.