Tips&tricks pentru o piftie reușită

acum 10 luni 31
Că spunem piftie, că vorbim despre aspic, răcituri (sau răci, le mai spun ardelenii), cocioane (din maghiarul kocsonya) sau cotoroage (cum le numesc bănățenii) sau cine știe ce denumire populară se mai folosește, cel mai important lucru atunci când vrem să preparăm această gelatină sau jeleu din oase este timpul! 

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/tips-tricks-piftie-gelatina-jeleu-oase-secrete-reusita-racitura-952596.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.