Tocăniță de miel, preparatul nelipsit de pe mesele ardelenilor, în ziua de Paște. Ingredientul care îi dă aroma perfectă
acum 6 luni
23
Mai sunt doar câteva zile până la Paște, iar românii se pregătesc intens pentru mult așteptata masă. Tu știi cum să faci o tocăniță de miel care îți va da pe spate toată familia? Află ce ingredient folosesc bucătăresele din Ardeal pentru acest preparat gustos.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.