Topul celor mai toxice mezeluri pe care le mâncăm. Le-am arunca urgent dacă am citi ingredientele de pe etichetă
acum 5 luni
27
- Parizerul este primul pe lista celor mai toxice mezeluri. Acest aliment conține, pe lângă cele menționate anterior, făină de soia, amidon, condimente precum sare, coriandru, boia de ardei, dar în special potențiatori de gust și coloranți, extrem de nocivi. Parizerul este un amestec de slănină, șorici, carne de pasăre dezosată mecanic și oase măcinate. După amestecare, compoziția se fierbe timp de 20 de minute în apă, la 75 de grade Celsius.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.