Tort Duo chocolat cu caise. Rețeta unui desert delicios și elegant
acum 3 luni
13
Tortul cucerește atât papilele gustative, cât și privirile datorită contrastului dintre texturi și culori. Blatul ușor umed cu gust intens de ciocolată se combină armonios cu crema de mascarpone și ciocolată albă. Jeleul de caise cu bucăți de fruct în interior desăvârșește gustul tortului și oferă un contrast spectaculos de culori.
Cu asemenea combinație de straturi, tortul merită preparat și pentru weekenduri petrecute în familie, dar și pentru mese festive. Dacă dorești și o cremă mai...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.