Tort Raphaello. Un desert simplu de preparat, ideal pentru mesele festive

acum 2 ore 7

Blatul alb cu migdale:

6 ouă180 g zahăr160 g făină60 g fulgi de cocos30 g migdale măcinate fin1 linguriță vanilie1 praf de sare.

Sirop:

200 ml lapte2 lingurițe esență de migdale.

Crema Raffaello:

500 g mascarpone350 ml frișcă lichidă120 g zahăr pudră120 g fulgi de cocos80 g ciocolată albă1 linguriță vanilie1 praf de sare.

Decor:

fulgi de cocosbomboane Raffaellofulgi de migdale.Mod de preparare

Vei începe cu prepararea blatului de tort care este un blat simplu de pandișpan. În timp ce acesta se coace poți prepara siropul și crema.

Cum prepari blatul pentru tort Raffaello

Mixează ouăle cu zahărul până când obții o cremă deschisă la culoare și foarte aerată. Adaugă vanilia. Încorporează făina cernută, sarea, fulgii de cocos și migdalele măcinate, amestecând ușor ca să nu scoți aerul din compoziție. Toarnă blatul de tort în forma de copt și...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/tort-raphaello-un-desert-simplu-de-preparat-ideal-pentru-mesele-festive_69492097e7a9e25fb3248ae4

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.