Blatul alb cu migdale:
6 ouă180 g zahăr160 g făină60 g fulgi de cocos30 g migdale măcinate fin1 linguriță vanilie1 praf de sare.Sirop:
200 ml lapte2 lingurițe esență de migdale.Crema Raffaello:
500 g mascarpone350 ml frișcă lichidă120 g zahăr pudră120 g fulgi de cocos80 g ciocolată albă1 linguriță vanilie1 praf de sare.Decor:
fulgi de cocosbomboane Raffaellofulgi de migdale.Mod de preparareVei începe cu prepararea blatului de tort care este un blat simplu de pandișpan. În timp ce acesta se coace poți prepara siropul și crema.
Cum prepari blatul pentru tort RaffaelloMixează ouăle cu zahărul până când obții o cremă deschisă la culoare și foarte aerată. Adaugă vanilia. Încorporează făina cernută, sarea, fulgii de cocos și migdalele măcinate, amestecând ușor ca să nu scoți aerul din compoziție. Toarnă blatul de tort în forma de copt și...

acum 2 ore
7






















English (US) ·
Romanian (RO) ·