În România, masa de Crăciun și Revelion este plină cu bucate tradiționale, torturi, prăjituri de tot felul, de la cozonaci, cornulețe cu nucă, piersicuțe și alte fursecuri. România nu excelează doar la capitolul mâncăruri tradiționale de sărbători, ci și la deserturi. Totuși, dacă vrei să faci un tort de Crăciun sau de Revelion și să nu te complici cu mai multe deserturi, ți-am pregătit o listă cu cele mai spectaculoase torturi.
Există câteva deserturi tradiționale românești care nu lipsesc de pe mesele unor români. Pentru cei care s-au săturat de acestea, am pregătit o listă cu torturi de Crăciun și Revelion delicioase, care vor bucura toate gusturile.
Torturi de Crăciun și Revelion
Tort cu whiskey și marțipan
4 bucăți de ghimbir
200 g de stafide
150 g coacăze uscate
60 g de coji de portocală și lămâie
50 g cireșe maraschino
1 portocală
100 ml whisky scoțian
240 g unt moale nesărat
240 g zahăr brun deschis
22...

acum 2 ore
6






















English (US) ·
Romanian (RO) ·