Truc genial în bucătărie: De ce e bine să adaugi un cartof când fierbi fasolea

acum 2 ore 12
În bucătăriile adevăratelor gospodine pricepute, fasolea nu se fierbe oricum. Un gest simplu — poate chiar neașteptat — face toată diferența: adăugarea unui cartof întreg în apa de fiert.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/truc-genial-in-bucatarie-de-ce-e-bine-sa-adaugi-un-cartof-cand-fierbi-fasolea-1014603.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.