Trucul de 5 secunde al unui chef cu 5 stele Michelin care transformă vinetele prăjite în delicii crocante, fără pic de ulei în exces

acum 1 saptamana 54
Descoperă trucul de 5 secunde al chef-ului cu 5 stele Michelin, Dani García, pentru vinete prăjite crocante, ușoare și aromate, fără exces de ulei. Sfaturi pas cu pas pentru gustări perfecte și textură ideală.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/bucatarie/trucul-de-5-secunde-al-unui-chef-cu-5-stele-2464699.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.