Trucul dezvăluit de marii bucătari. Ce să pui în oala de fasole ca să fiarbă mai repede

acum 5 luni 42

Trebuie să știi că există patru tipuri de fasole, fiecare având un timp de fierbere diferit. Fasolea albă este cea mai rapidă, fiind ideală pentru ciorbe și salate. În schimb, fasolea pestriță, mai groasă, necesită mai mult timp de fierbere.

Trucul bicarbonatului de sodiu

Un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu adăugat în oala cu fasole poate face minuni, accelerând procesul de fierbere. Este esențial să nu adaugi sarea în această etapă, deoarece aceasta întărește boabele. Sarea este...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/sanatate/trucul-dezvaluit-de-marii-bucatari-ce-sa-pui-in-oala-de-fasole-ca-sa-fiarba-mai-repede_6650ae6cfaeef446d41f62b2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.