În cartea sa ”Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscăi.
Ingrediente zacuscă:3 kilograme de vinete3 kilograme de gogoșari roșii3 kilograme de roșii2 kilograme de ceapă10 ardei capia750 de mililitri de untdelemno căpățână de usturoi2 ardei iuțipiperboiasare
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/trucul-lui-radu-anton-roman-pentru-cea-mai-gustoasa-zacusca-ce-trebuie-sa-faci-cu-legumele-inainte-de-a-le-cali_673e52ca1ef787674970249e Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.