Trufe de ciocolată cu coniac. Rețeta unor mici bijuterii culinare - Mod de preparare

acum 2 zile 10

Acest desert mic, dar rafinat, este dovada că simplitatea ingredientelor și o execuție atentă pot duce la un rezultat memorabil. Sunt perfecte pentru a impresiona invitații sau pentru a-ți satisface pofta de dulce în momentele speciale. Pot fi savurate alături de o cafea bună sau, de ce nu, alături de un coniac.

Tot din categoria acestor deserturi mici și delicate îți mai recomandăm să încerci rețeta de praline din ciocolată cu alune de pădure și marțipan. Mai jos, îți oferim rețeta trufelor de ciocolată, detaliată pas cu pas.

Trufe de ciocolată cu coniac – Ingrediente200 g ciocolată neagră (minim 70% cacao)100 ml smântână lichidă pentru frișcă (minim 30% grăsime)30 g unt (la temperatura camerei)2-3 linguri coniac de calitate1 linguriță extract de vanilie (opțional)cacao pudră pentru tăvălit.Rețeta trufelor de ciocolată cu coniac – Mod de preparare

Vei începe cu prepararea compoziției de ciocolată. Rupe ciocolata în bucăți mici și pune-o într-un bol termorezistent.

...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/trufe-de-ciocolata-cu-coniac-reteta-unor-mici-bijuterii-culinare-mod-de-preparare_67755bf7c2e5bc429546fb72

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.