Tudose, atac dur la Mircea Geoană după vizita din 2009, de la Moscova: Gura Prostănacului adevăr grăiește

acum 4 ore 9

"Gura Prostănacului adevăr grăiește….Mirciulică (Geoană adică) a declarat, senin, la Tv, în direct, despre rezultatul vizitei lui la Moscova în 2009: Niciunul! Nu am câștigat Președinția României. Da, pare incredibil…Mai citiți o dată declarația lui Geoană-independentul-antisistem-etc.Deci atunci el de aceea a fost la Moscova, pentru sprijin….Acum oare cine-l susține? Că românii nu prea…Probabil că o să aflăm după campanie…. ", scris Mihai Tudose pe pagina de Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/politica/tudose-atac-dur-la-mircea-geoana-dupa-vizita-din-la-moscova-gura-prostanacului-adevar-graieste_6711ecb165c0a70e8c626ee3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.