Tupeu de șofer de BMW. A intrat cu mașina pe faleza din Mamaia, deși accesul auto este interzis

acum 3 ore 9

Joi, 24 octombrie, șoferul unei mașini marca BMW, cu numărul de înmatriculare CT 56 MGC, a ignorat semnele care interziceau accesul autoturismelor și și-a parcat autoturismul pe faleza din Mamaia, într-o zonă destinată pietonilor, în zona Perla. Există perioade în care accesul mașinilor în zona respectivă este permis în mod limitat, însă doar în timpul verii, nicidecum în octombrie.

 

Se vede după culoarea pavajului că mașina circula pe pista pentru biciclete. Locul nu este...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/tupeu-de-sofer-de-bmw-a-intrat-cu-masina-pe-faleza-din-mamaia-desi-accesul-auto-este-interzis_671df1efc2553f2cd01d7443

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.