Ucrainenii învaţă să facă față traumei războiului. „Soții noștri nu au plecat la război pentru ca noi să stăm și să plângem, ci ca să mergem mai departe, să continuăm să trăim”

acum 2 ore 14

Pe lângă trauma doliului, pericolele și nesiguranța războiului din Ucraina au afectat milioane de oameni.

Soțul Mariei Ivashchenko, Pavlo, s-a oferit voluntar să lupte chiar în ziua în care Rusia a invadat Ucraina în 2022.

Șase luni mai târziu, el a fost ucis în timp ce forțele ucrainene treceau la contraofensivă în regiunea Herson. Maria este una dintre sutele de mii de ucraineni care au pierdut persoane dragi în război.

Pentru a face ...

Sursa: https://tvrinfo.ro/ucrainenii-invata-sa-faca-fata-traumei-razboiului-sotii-nostri-nu-au-plecat-la-razboi-pentru-ca-noi-sa-stam-si-sa-plangem-ci-ca-sa-mergem-mai-departe-sa-continuam-sa-traim/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.