Când preparați diverse sosuri pentru salate sau când înăbușiți legume la foc mediu, uleiul de măsline este o alegere excelență.Pentru că are o aromă distinctă, trebuie folosit în compoziția mâncărurilor de tipul legumelor preparate la aburi, supă sau pâine, de exemplu. Uleiul de măsline conține mai multe grăsimi mononesaturate decât alte tipuri de uleiuri, făcându-l o alegere excelență pentru gătit și păstrarea sănătății inimii.
Când nu trebuie folosi...Uleiul de măsline are și contraindicații. Când nu este sănătos să gătești cu el
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/uleiul-de-masline-are-si-contraindicatii-cand-nu-este-sanatos-sa-gatesti-cu-el_65f420c28f8b0b7e411e0206
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.