Ultimele vești de la șeful Casei de Pensii. Ce se întâmplă cu seniorii uitați la mica recalculare?

acum 8 ore 5

Am numărul pe fiecare județ, avem sub 100 de mii. Le-am transmis că până la finalul acestei luni toate deciziile să fie transmise. Pensionarii să vadă exact cât au pensia recalculată. Suntem în grafic, trebuie că până la final de luna toți pensionarii să primească aceste decizii cu drepturile aferente lunii septembrie. E vorba de acele decizii mai grele care necesită atenție, dosare complexe, cu mai multe recalculări, dosare cu grupe.

Undeva sub 100 mii decizii avem până acum și până la...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ultimele-vesti-de-la-seful-casei-de-pensii-ce-se-intampla-cu-seniorii-uitati-la-mica-recalculare_670ac74d14d87f255e562b93

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.