Un al doilea punct de trecere dintre Liban şi Siria a fost blocat după un raid israelian

acum 1 ora 7
Un raid israelian care a vizat vineri dimineaţa partea siriană a frontierei cu Libanul a dus la întreruperea activităţii unui punct de trecere a frontierei între cele două ţări, a anunţat ministrul libanez al transporturilor Ali Hamie, acesta fiind al doilea punct de trecere principal
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/un-al-doilea-punct-de-trecere-dintre-liban-si-siria-a-fost-blocat-dupa-un-raid-israelian_3473387.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.