Un chef cu 5 stele Michelin dezvăluie TRUCUL de cinci secunde care schimbă complet gustul vinetelor prăjite

acum 1 saptamana 24

Cine a încercat măcar o dată să prăjească vinete s-a confruntat cu această problem: în loc să fie ușoare și crocante, ajung să absoarbă ulei ca un burete și devin greu de digerat. Însă un renumit bucătar a dezvăluit trucul simplu, de numai cinci secunde, care schimbă complet gustul vinetelor prăjite.

Dani García este cel mai faimos chef din Marbella, Spania. Are cinci stele Michelin și și-a construit un adevărat imperiu în industria gastronomică.

Cum alegem vinetele perfecte

Însă, înainte să intrăm în bucătărie, trebuie să dăm o fugă la piață și să cumpărăm vinete. Cum alegem acolo vinetele perfecte? Trebuie să fie ferme, cu coajă netedă și lucioasă.

Chef-ul Dani Garcia recomandă tăierea vinetelor în bastonașe subțiri, pentru un contrast ideal între miezul moale și crusta aurie. Odată tăiate, trebuie lucrat repede, fără pauze.

Mai departe, el a acceptat să dezvăluie o soluție simplă, rapidă și spectaculos de eficientă prin care p...

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/un-chef-cu-5-stele-michelin-dezvaluie-trucul-de-cinci-secunde-care-schimba-complet-gustul-vinetelor-prajite-20605008

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.