„Un experiment pentru snobi” sau „hrană sigură, produsă într-un mod mai blând și curat”? - 3 perspective, românești și europene, despre carnea cultivată în laborator

acum 10 luni 42
În contextul protestului fermierilor europeni, dar și a intenției Parlamentului României de a interzice carnea sintetică, am căutat trei perspective pe acest subiect: o româncă ce lucrează la o companie olandeză ce produce carne cultivată în laborator, un reprezentant al patronatelor românești și un expert de la think tank-ul european „The Good Food Institute”.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26931258-experiment-pentru-snobi-sau-hrana-sigura-produsa-intr-mod-mai-bland-curat-3-perspective-romanesti-europene-despre-carnea-cultivata-laborator.htm

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.