Un experiment recent demonstrează că tăierea alimentelor are un impact profund asupra a ceea ce gustăm

acum 2 ore 16
Ai remarcat vreodată că o ceapă tăiată miroase mult mai intens decât una întreagă sau că un măr pare mai aromat când este servit în felii? Știința ne arată că felul în care tăiem alimentele poate amplifica surprinzător aromele pe care le percepem.
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/un-experiment-recent-demonstreaza-ca-taierea-alimentelor-are-un-impact-profund-asupra-a-ceea-ce-gustam_3482947.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.