Un ingredient banal din bucătărie, asociat cu o formă agresivă de cancer de sân. Ce spun cercetătorii

acum 2 zile 17
Unul dintre cele mai folosite uleiuri alimentare în gospodăriile din întreaga lume ar putea avea legături directe cu dezvoltarea unei forme agresive de cancer mamar, susțin specialiștii. Cercetători de la Weill Cornell Medicine, New York, atrag atenția asupra acidului linoleic – o grăsime din familia omega-6, prezentă în uleiurile de soia, porumb și floarea-soarelui – despre care spun că poate stimula dezvoltarea celulelor canceroase în cazuri de cancer mamar triplu negativ.

Sursa: https://ziare.com/studiu/ulei-consum-cancer-mamar-1935890

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.