Un medic trage semnalul de alarmă: Aceste legume îngroașă sângele. Cazurile în care trebuie să le eliminăm din alimentație
acum 6 luni
32
Hipercoagulabilitatea poate fi cauzată de diverse factori, inclusiv inflamații cronice, mutații genetice, excesul de globule roșii sau proteine în organism. În acest context, medicul avertizează că există anumite legume care pot afecta negativ coagularea sângelui în aceste situații. Consumul acestor legume în cantități mari poate contribui la creșterea riscului de formare a cheagurilor de sânge și poate agrava hipercoagulabilitatea.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.