Un mic dejun sănătos sau o bombă de zahăr secretă? Adevărul despre granola

acum 5 zile 15

Mediafax

Un bol cu granola crocantă pare cu siguranță o alegere sănătoasă pentru micul dejun. Este preparată din ovăz, nuci și semințe și, ca bonus suplimentar, este ușor de luat la pachet sau de consumat la birou.

Rafturile supermarketurilor sunt acum pline cu o selecție de rețete diferite, inclusiv cele mai noi varietăți organice, cu conținut redus de zahăr, bogate în proteine și fără adaosuri.

Jessie Inchauspé, autoarea cărții „The Glucose Goddess Method”, spune: „Granola este adesea considerată un aliment sănătos, dar majoritatea produselor de acest tip cumpărate din magazin conțin aproape la fel de mult zahăr ca și cerealele obișnuite, potrivit The Telegraph.

Acest lucru este cauzat de faptul că sunt fabricate dintr-un amestec de ovăz (amidon), legat cu miere sau siropuri (zahăr) și cu fructe uscate (zahăr) adăugate pentru gust.

Toate aceste ingrediente vor duce la o creștere semnificativă a nivelului de ...

Sursa: https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/un-mic-dejun-sanatos-sau-o-bomba-de-zahar-secreta-adevarul-despre-granola-23603347

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.