Un nou studiu ridică semne de întrebare legate de consumul de carne de pui

acum 6 ore 7

Mediafax

O creștere de 2,3% a riscului de cancer

După cum explică autorii acestui studiu în revista de specialitate Nutrients, rezultatele lor contrazic marea majoritate a cercetărilor anterioare și chiar recomandările existente, care tind să considere carnea de pui drept o sursă sănătoasă de proteine.

Mai exact, ceea ce au descoperit acești cercetători este că un consum mai mare de 300 de grame de pui pe săptămână ar putea fi asociat cu o creștere de 27% a riscului de deces din orice cauză și cu o creștere de 2,3% a riscului de a suferi de cancere ale tractului gastrointestinal.

Descoperirea se bazează pe analiza datelor provenite de la 4 869 de persoane din sudul Italiei care au participat la două cohorte și care au raportat consumul lor de carne roșie și de ...

Sursa: https://www.mediafax.ro/life-inedit/un-nou-studiu-ridica-semne-de-intrebare-legate-de-consumul-de-carne-de-pui-23549942

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.