Un român de 15 ani a devenit erou în Italia. Președintele țării l-a premiat după ce i-a salvat viața unei femei

acum 2 saptamani 7
Cum s-a întâmplat totul

Totul s-a întâmplat cu mai mulți ani în urmă, când Emanuele se întorcea acasă de la școală și a urcat într-un tren din Italia. În timpul călătoriei, a auzit un alt pasager vorbind la telefon despre intenția de a-și omorî fosta iubită. Fără să ezite, Emanuele a sunat imediat la poliție și le-a relatat situația, ceea ce a dus la intervenția autorităților și la arestarea bărbatului.

Acțiunea rapidă și responsabilă a lui Emanuele a salvat viața femeii și a evitat

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/un-roman-de-15-ani-a-devenit-erou-in-italia-presedintele-tarii-la-premiat-dupa-ce-ia-salvat-viata-unei-femei_662f69b1f2eb594bfd45d093

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.