Un șofer beat și drogat a confundat trotuarul cu șoseaua. A fost prins înainte ca plimbarea să se termine tragic VIDEO

acum 2 ore 8

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată în zonă se poate observa cum un bărbat mută un parapet mobil și îi face loc șoferului să treacă.

Cu toate acestea, individul se urcă pe trotuar. Șoferul nu apucă să înainteze prea mult, pentru că un echipaj de poliție îl vede și pleacă după el.

Atunci când oamenii legii l-au testat pentru alcool, individul avea o alcoolemie de 0,26 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, aparatul drugtest a dat un rezu...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/un-sofer-beat-si-drogat-a-confundat-trotuarul-cu-soseaua-a-fost-prins-inainte-ca-plimbarea-sa-se-termine-tragic-video_671de4d02270ad262e6fe2f2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.