Femeia, în vârstă de 44 de ani, merge ocazional la sală, majoritatea timpului său este petrecut stând pe scaun.
Amanda Bonesteel a împărtășit o zi obișnuită din alimentația sa cu Clinica de Nutriție a Business Insider, unde specialiști în nutriție analizează dietele cititorilor și oferă sugestii bazate pe obiectivele lor. Nichola Ludlam-Raine, dieteticiană și autoare a cărții "Cum să nu mănânci alimente ultra-procesate", a comentat că Bonesteel are câteva obiceiuri sănătoase, dar ar putea să își îmbunătățească dieta printr-un mic dejun mai nutritiv, care să îi ofere mai multă energie.
Ziua femeii începe cu o cafea cu lapte și zahăr, consumată în jurul orei 10 sau 11 dimineața. La prânz, ea optează pentru mese ușoare, precum un sandviș cu curcan, o banană sau o porție de supă. Cinele ei sunt variate, incluzând de obicei o legumă (cum ar fi fasole verde, conopidă sau morcovi), o sursă de proteină (pui sau carne slabă de vită) și o porție de carbohidrați (cereale integrale ...