Untul de muscă, un nou produs alimentar controversat care urmează să ajungă în magazine
acum 8 luni
46
Cercetătorii de la o universitate din Belgia au creat această grăsime din larve pentru a putea fi folosită în primă instanță în prepararea dulciurilor.
Grăsimea este produsă după ce larvele de muscă înmuiate în apă sunt puse într-un blander și apoi trecute printr-o centrifugă care separă untul de insecte.
În urma experimentelor, consumatorii au spus că nu se simte nicio diferență atunci când cantitatea de unt de muscă este mică.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.