Vama Veche arată precum o groapă de gunoi după minivacanță! Imagini revoltătoare

acum 1 saptamana 11

Postarea a stârnit sute de reacții revoltătoare. Oamenii spun că plaja din Vama Veche a ajuns acum o groapă de gunoi.

De multe ori, în timpul minivacanței de primăvară, zona este închiriată unui om de afaceri, iar sarcina de a face curat în urma petrecăreților îi revine acestuia.

Vama Veche a fost una dintre cele mai aglomerate stațiuni în această perioadă, fiind practic luată cu asalt de mii de tineri dornici de distracție. 

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/vama-veche-arata-precum-o-groapa-de-gunoi-dupa-minivacanta-imagini-revoltatoare_663878e912f8a64ff40c7752
Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.