Varza murată este prea acră sau sărată? Sorin Bontea îți sare în ajutor cu un truc. Gustul va fi unul genial

acum 17 ore 9

Niciodată nu este o ocazie nepotrivită pentru o oală de sarmale. Din păcate, problema verzei prea sărate, sau acre, este una constantă. Nu este ceva ce putem anticipa, iar indiferent de cât de multă experiență avem în bucătărie, la urma urmei, tot vom depinde de calitatea ingredientelor pe care le avem la dispoziție.

Însă, există o metodă care ne poate scăpa de problemă! Chef Sorin Bontea ne recomandă să punem varza în apă călduță vreme de o oră, pentru a scăpa de gustul prea sărat, sau acru! „Dacă varza este prea acră sau prea sărată, se spală frunzele în apă călduță sau se pun la desărat cu o oră înainte”, a explicat maestrul bucătar.

Trucul care ne va salva mereu mâncarea

Pentru a pregăti sarmale, Sorin Bontea folosește un amestec de carne de porc și vită, jumătate de ceașcă de orez, 200 de grame de ceapă, dar și costițe afumate, pentru a da un gust mai unic mâncării. De asemenea, pe lista ingredientelor...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/varza-murata-este-prea-acra-sau-sarata-sorin-bontea-iti-sare-in-ajutor-cu-un-truc-gustul-va-fi-unul-genial_67966738ba78994ecd177a52

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.