Vărzar cu prune. O rețetă delicioasă, pe care o preparau bunicile pe vremuri. Era considerată o delicatesă
acum 2 zile
3
Ingrediente vărzare cu prune:
Aluat
1 cubuleţ drojdie;1 kg făină albă;O lingură zahăr;Un vârf de sare;Minim o cană de apă.
Umplutură
prune curățate de sâmburi.
Mode de preparare:
Se zdrobeşte drojdia, se adaugă zahărul şi apă şi se încorporează făina. Treptat se mai adaugă apă şi făină până se face un aluat nici prea vârtos nici prea moale, frământând (asta pentru cei care ştiu să frământe).Se lasă la dospit cam o oră.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.