Verificaţi autenticitatea apelurilor! Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică avertizează asupra pericolului telefoanelor primite de la infractori care se prezintă drept angajaţi ai unor instituţii publice

acum 2 ore 9

Continuă seria de apeluri telefonice „spoofed” în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai unor instituţii publice, avertizează Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică. DNSC reaminteşte că o autoritate nu va solicita niciodată recuperarea de fonduri prin telefon şi nu va cere informaţii sensibile, cum ar fi date personale sau bancare.

Atacatorii contactează victimele folosind un număr de telefon care pare a fi asociat cu o instituţie publ...

Sursa: https://tvrinfo.ro/verificati-autenticitatea-apelurilor-directoratul-national-de-securitate-cibernetica-avertizeaza-asupra-pericolului-telefoanelor-primite-de-la-infractori-care-se-prezinta-drept-angajati-ai-unor-insti/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.