VIDEO Ciucă și-a caracterizat adversarii politici: 'Un călător în politică!' / Ce zice de Ciolacu, Geoană, Simion, Lasconi sau Șoșoacă

acum 3 ore 18
Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă, a fost îndemnat, la postul România TV, să-i descrie pe ceilalți politicieni pe care îi înfruntă în cursa pentru Palatul Cotroceni.„Marcel Ciolacu - grija față de sine și PSD.Mircea Geoană - PSD.
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/video-ciuca-si-a-caracterizat-adversarii-politici-un-calator-in-politica-ce-zice-de-ciolacu-g_3450803.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.