Yashibe, adică „ia și bea”, restaurantul românesc care face furori în Japonia. Cum a reușit o moldoveancă să încânte papilele gustative ale japonezilor: „Se comandă foarte mult sarmale, cârnați de casă, ciorbe”
acum 1 an
64
Andra Grosu a reușit să deschidă un restaurant românesc în Japonia, Yashibe. Numele localului vine din zona Moldovei, dar înseamnă cu totul altceva în limba japoneză.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.
Yashibe, adică „ia și bea”, restaurantul românesc care face furori în Japonia. Cum a reușit o moldoveancă să încânte papilele gustative ale japonezilor: „Se comandă foarte mult sarmale, cârnați de casă, ciorbe”