La rețetă se poate folosi fasole verde sau galbenă. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gătite în mai multe feluri, precum ciorbă, ghiveci, supă sau mâncare de fasole cu roșii și usturoi.
De asemenea, se poate face și un mix între cele două când le puneți la borcan.
Din circa trei kilograme veți obține 3-4 borcane de 800 mililitri de zacuscă. Timpul total de gătire este de două ore.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/zacusca-de-fasole-verde-cea-mai-sanatoasa-reteta-de-post_661391b3842738202b48c722Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.