Alertă alimentară! Lapte cu sodă caustică și apă oxigenată, vândut în magazine

acum 2 saptamani 7

Specialiștii au găsit lapte falsificat, cu un procent mai mic de grăsime față de cel de pe etichetă, procent de cloruri mai mare față de cel declarat, dar și neconcordanțe privind specia de la care provine laptele.

Inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Siguranța Alimentelor au dat peste 100 de amenzi în valoare totală de aproximativ 700 de mii de lei.

Și în Italia, controalele masive au scos la iveală detalii șocante. În lapte, inspectorii au descoperit sodă caustică și a...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alerta-alimentara-lapte-cu-soda-caustica-si-apa-oxigenata-vandut-in-magazine_662fb009b240b861b10620e4

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.