Arma care ar îngenunchea economia Rusiei și i-ar ruina mașinăria de război. "E o probabilitate care se discută clar acum”

acum 2 ore 36
Economia Federației Ruse a făcut față până în prezent nenumăratelor sancțiuni, iar FM și Banca Mondială confirmă că va continua să fie pe creștere. Rușii au reușit să se adapteze la toate sancțiunile, dar ar putea să recepționeze o lovitură indirectă devastatoare, care le-ar ruina economia.

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/arma-care-ar-ingenunchea-economia-rusiei-si-i-ar-2392491.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.