Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite
acum 6 luni
35
Amidonul alimentar poate înlocui cu succes făina din rețetele de prăjituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele în care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranță la acesta.
În plus, dacă este consumat regulat, în cantități recomandate, amidonul poate favoriza creșterea cantității de bacterii benefice din colon. Acestea au un rol important în a asigura o mai buna digestie.
Pe lângă utilizarea acestuia la blaturile de tort, se mai poate folosi și...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.