Ingrediente (pentru 2 porții):
250 g brânză slabă (tip cottage sau ricotta)
50 g parmezan ras
1 linguriță de sare
1 ou (pentru pané)
Fulgi de porumb mărunțiți, pentru crustă
3 jeturi de ulei de măsline spray
Mod de preparare:
Prepararea amestecului de brânză: Într-un bol, amestecă brânza slabă cu parmezanul ras și sarea. Omogenizează bine compoziția până obții o pastă care poate fi modelată.
Din compoziție, formează chiftele rotunde și așază-le pe o tavă sau o farfurie. Lasă-le la frigider timp de 10 minute pentru a se întări, astfel încât să fie mai ușor de modelat ulterior.
Citește continuarea aici.
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.