Ce este sexsomnia. Mulți români se confruntă cu această tulburare

acum 2 saptamani 10
Ce înseamnă sexsomnia

Potrivit unui studiu din 2010, aproximativ 7% dintre adulții chestionați au experimentat sexsomnia cel puțin o dată în viață, în timp ce aproape 3% trăiau cu această afecțiune în prezent. Aceste cifre indică o problemă subestimată și adesea ignorată în discuțiile despre sănătatea mentală și somnul adecvat.

Mecanismele din spatele sexsomniei sunt complexe și implicate în activarea creierului în timpul somnului profund. Dr. Carlos Schenck, un psihiatru de prestigiu, e...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-este-sexsomnia-multi-romani-se-confrunta-cu-aceasta-tulburare_662fa87ca410444c6610b362

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.