Ce nu se pune niciodată în CIORBA de pui. Acest ingredient poate compromite gustul tradițional

acum 1 ora 14

Ciorba de pui rămâne unul dintre preparatele preferate ale românilor, datorită gustului autentic, asta ca să nu mai pomenim de beneficiile pentru organism. Însă, pentru ca rețeta să iasă așa cum trebuie, există un ingredient care ar trebui evitat cu orice preț.

Marii chefi bucătari spun că acest ingredient poate compromite gustul tradițional dacă este adăugat în ciorba de pui.

Ingredientul care nu are ce căuta în ciorba de pui

Chiar dacă mulți sunt tentați să dea o notă cât mai „specială” tradiționalei ciorbe de pui, ierburile de Provence nu sunt deloc potrivite și nu au ce căuta în acest fel de mâncare. Amestecul aromat de rozmarin, cimbru, oregano, busuioc, maghiran și chiar lavandă este ideal pentru fripturi, sosuri sau paste, dar schimbă complet gustul unei ciorbe clasice.

Bucătarii atrag atenția că, odată adăugat acest condiment, ciorba de pui își pierde aroma inconfundabilă, cea pe care mulți o aso...

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ce-nu-se-pune-niciodata-in-ciorba-de-pui-acest-ingredient-poate-compromite-gustul-traditional-20633829

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.