Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci carne arsă la grătar

acum 6 luni 41

Unul dintre efectele negative ale consumului de carne arsă la grătar este formarea unor substanțe chimice nocive în timpul procesului de gătire. Când carnea este expusă la temperaturi ridicate și fum, se poate produce formarea de compuși cunoscuți sub denumirea de amină heterociclică, benzopirenă și hidrocarburi policiclice aromatice. Acești compuși sunt considerați cancerigeni și pot crește riscul de apariție a cancerului, în special a cancerului de colon și de stomac. 

Cealaltă substa...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-se-intampla-in-corpul-tau-daca-mananci-carne-arsa-la-gratar_6632858ec17f2601a20aa773

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.