Churros. Rețetă de gogoși spaniole ușor de preparat. Cum se face aluatul opărit

acum 6 luni 45

Se spune că rețeta acestui desert a fost creată de ciobanii spanioli pentru a folosi produsele proaspete. Aluatul de churros era ușor de preparat și ușor de prăjit în ceaune așezate pe foc în munți, unde ciobanii își petrec cea mai mare parte a timpului. 

Rețeta acestor gogoși spaniole se prepară ușor, din ingrediente foarte comune deserturilor. Este de fapt rețeta de aluat opărit care se prepară și la eclere, choux-uri sau profiterol. Diferența dintre gogoși și churros constă în forma ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/churros-reteta-de-gogosi-spaniole-usor-de-preparat-cum-se-face-aluatul-oparit_6622c47439bbcb24e3183973

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.