Agricultorii spun să fim atenţi la miros şi să le gustăm dacă se poate. Aroma ne ajută să le recunoaştem pe cele româneşti.
Căpșunile românești sunt mult mai aromate decât cele din caserole aduse din export.
Cum ne dăm seama care sunt româneşti? Le gustăm! Mai simplu decât atât nu se poate. Gustăm şi mirosim! Dacă sunt dulci şi aromate, sunt românești.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-recunosti-capsunile-romanesti-naturale-invata-sa-identifici-otrava-de-import_662b535d328afe02d213d143Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.