Friptură de miel la cuptor. 3 rețete ideale pentru mesele de Paște

acum 1 ziua 16

Friptura de miel la cuptor este nelipsita de pe mesele de Pasti ale romanilor. Iata aici cele mai gustoase retete de friptura de miel la cuptor.

Mod de preparareFriptura de miel la cuptor

Se spala bine bucatile de carne de miel in cateva ape (apa rece), pana ramane curata apa pe ele, apoi se lasa 15 minute in apa cu otet (3 parti apa la o parte otet) cat se le acopere, pentru a scoate mirosurile neplacute, apoi se unge carnea de miel cu ulei, se presara peste ea sare, piper si cumbru dupa gust.

Se fac cate 2 sau 3 mici gaurele sub pielea fiecarei bucati de carne si se introduc 2-3 catei de usturoi, apoi se pun si rosiile si ardelul gras taiate feliute peste carne (pentru mai multa aroma si fragezime), dupa care se asaza pulpa de miel in tava cuptorului (tava acoperita cu un capac), care a fost incins bine inainte.

Se lasa la cuptor aproximativ 15-20 minute, dupa care se adauga in tava cateva linguri de apa.

Se intoarce pulpa cand pe o parte cand pe alta pentru...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/friptura-de-miel-la-cuptor-3-retete-ideale-pentru-mesele-de-paste_67fdf326bdeef4441168ee74

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.